Net zo lekker als monchoutaart, maar in een paar minuten klaar.
Ingrediënten
Voor 3 glaasjes gebruikten wij
- 3 volkoren Digestives
- 100 gr zuivelspread naturel
- 100 gr houdbare slagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 40 gr witte basterdsuiker
- 3 flinke eetlepels taartfruit/vlaaivulling (of verse kersen, aardbeien, …)
Bereiding
- Verkruimel in elk glas 1 koekje
- Klopt de slagroom stijf met de vanillesuiker
- Roer de zuivelspread zacht met de basterdsuiker
- Meng slagroom en zuivelspread en verdeel over de glaasjes
- Maak af met een flinke schep taartfruit bovenop
Tips
Niet nodig om officiële monchou of Digestives te kopen. Er zijn heel lekkere ingrediënten te koop voor heel weinig.
- Digestives heb ik van Lidl, maar andere huismerken zijn vast ook goed.
- Wij gebruikten de goedkoopste zuivelspread bij de Plus. Met een heerlijk resultaat.
- En deze heerlijke taartvulling van Lidl