Geitenkaasje met appelstroop & pijnboompitten

Lekker en feestelijk voorgerechtje dat je heel snel klaar kunt maken.

Ingrediënten

  • Geitenkaas rondjes. 1 a 2 per persoon, afhankelijk van de afmetingen.
  • Beetje appelstroop
  • Pijnboompitjes
  • Beetje rucola of eikenbladsla

Materiaal

Oven met gril

Bereiding

Doe de geitenkaasjes naast elkaar in een ovenschaal. Doe op elk kaasje een schepje appelstroop en bestrooi ze met pijnboompitjes.

Nu een paar minuutjes onder de gril en je bent al klaar. Serveren op een bedje van sla.

Tip

Je hebt bij de supermarkt (in ieder geval bij AH) verpakkingen met 10 of 12 kleine geitenkaasrondjes erin. Die zijn goed te gebruiken. Wel wat klein, dus ik gebruik er 2 of zelfs 3 per persoon. (ik zal t merk een keer opzoeken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *