Paprika-geitenkaassaus met chorizo

Heerlijk bij rijst, pasta of couscous.

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Pasta, rijst of couscous (zo’n 160 gr)
  • 2 of meer (punt)paprika’s (rood/geel/oranje)
  • 4 tomaten – blikje geconcentreerde tomatenpuree
  • 100 gr chorizo
  • 60 gr geitenkaas
  • versgemalen zwarte peper
  • verse basilicum
  • Olijfolie

Bereiding

  • Pasta/rijst/couscous koken.
  • Paprika in grote stukken snijden en grillen: flink bakken in olijfolie, velletje mag best een beetje donker worden
  • Chorizo in stukjes en meebakken
  • Tomatenpuree meebakken
  • Tomaten in stukken snijden (eventueel zachte binnenkant verwijderen) en meebakken met de paprika.
  • Gemalen peper erdoor.
  • Als het ongeveer gaar is reepjes basilicum toevoegen.
  • Geitenkaas in brokjes erdoor en meteen serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *