Wraps met spinazie

Vegetarisch gerecht. Eenvoudig klaar te maken en erg lekker.
Serveren met gemengde sla en röstirondjes of aardappelpartjes.

Ingrediënten

Tortillawraps – verse spinazie – feta (niet uit de supermarkt maar van de ‘Turk’) – pijnboompitten – dille.

Bereiding

Kook de spinazie.
Als de spinazie gaar is, deze even uit laten lekken.
Vul de wraps met een laag spinazie, met daaroverheen dille, blokjes feta en pijnboompitjes.
Leg de opgerolde wraps in een ovenschaal even onder de gril totdat de wraps een beetje knapperig zijn.

Tip

Als de wraps droog zijn en moeilijk buigen, kun je ze heel even warmen in de magnetron dan zijn ze weer helemaal soepel.

Inspiratie

Dit gerecht heb ik al jaren geleden zelf bedacht nadat ik een wrap met groente had gegeten in een strandtent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *